2018-07-27 12:30:35• hírek • Bede Emőke

Tengerparti boltban balhézott a szatmári férfi

Ha díjaznák a legpechesebb rendbontókat, akkor a szatmári férfi jó eséllyel indulna, története ugyanis még egy gyengébb vígjátékban is megállná a helyét.

Az eleinte ittasnak gondolt szatmári férfi, B. Ionut még tavaly nyáron tért be egyik cimborájával egy Vama Vechén található élelmiszerüzletbe, ahol egyes termékeket megkóstoltak, másoknak pedig egyszerűen tönkretették a csomagolását. Természetesen ezt az eladó sem hagyta szó nélkül, arra kérte őket, fizessék ki az okozott kárt és az elfogyasztott élelmiszerek ellenértékét. B. Ionut azonban erre nem volt hajlandó, mi több, kisebb cirkuszt is rendezett a boltban.
 

Mivel a biztonsági őr sem tudta jobb belátásra bírni, ezért értesítették a rendőrséget. Na, pont eddig tartott a szatmári fiatalember bátorsága is. Az egyenruhások felszólítására ugyanis belátta, jobban jár, ha kifizeti, amivel tartozik. Zsebébe nyúlt, azonban innen nem csak pénztárcája került elő, hanem egy apró zacskó is a földre pottyant.
 

A tasakban egy piros és egy lila tabletta volt, melyekről a laborvizsgálatok után kiderült, a köznyelvben csak extasy-ként ismert kábítószerről van szó. A DIICOT ügyészének B. Ionut készségesen bevallotta, összesen három darabot vásárolt egy ismeretlen személytől, az elsőt pedig nem sokkal a boltban történt incidens előtt vette be. A tavaly augusztusban történt eset azóta már bíróság elé került, az ítéletet pedig nemrégiben mondták ki. B. Ionut 4 hónapnyi, két évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: